Sponsoren

Golfpark Exloo is de perfecte locatie om samen met uw zakenrelaties te komen genieten van onze golffaciliteiten, arrangementen en professionele horeca.

Middels sponsoring verkrijgt u toegang tot een groeiend netwerk van meer dan 100 bedrijven in samenwerking met 3 golfclubs in Noord Nederland. Sponsoring van een golfclub geeft invulling aan de ontwikkeling van uw bedrijfsimago met de nadruk op actief zijn, kwaliteit, beleving, samenwerking en competiviteit.

Een sponsorovereenkomst bij Golfpark Exloo biedt bedrijven ruim de mogelijkheid gebruik te maken van verschillende sponsormogelijkheden om uw naamsbekendheid te vergroten. We kunnen u standaard sponsorpakketten aanbieden voor een zeer aantrekkelijke prijs maar kunnen ook desgewenst een sponsoring op maat aanbieden.

Voor meer informatie over boekingen,  sponsoring en bedrijfslidmaatschap bel 06-14708750  of mail naar secretariaat@golfparkexloo.nl

  Onze sponsoren

DTN haikensVOF DokterSchoonmaakorganisatie BesaEngineering Warsteiner unive ScholteMetaal SchuurSchilderwerk Rapide Rabobank OuwendijkFysiotherapie PaasBV NationaleGolfschoolHolland NijsinghAdvies MultiVloer