Bedrijfslidmaatschap of Sponsor

Bedrijfslidmaatschap

Golfpark Exloo is de perfecte locatie om samen met uw zakenrelaties te komen genieten van onze golffaciliteiten, arrangementen en professionele horeca.

Middels een bedrijfslidmaatschap en/of sponsoring verkrijgt u toegang tot een groeiend netwerk van meer dan 100 bedrijven in samenwerking met 3 golfclubs in Noord Nederland. Een bedrijfslidmaatschap van Golfpark Exloo geeft invulling aan de ontwikkeling van uw bedrijfsimago met de nadruk op actief zijn, kwaliteit, beleving en samenwerking. Tevens  biedt het uw bedrijf ruim de mogelijkheid  om uw naamsbekendheid te vergroten. We kunnen u voor een aantrekkelijke prijs diverse mogelijkheden aanbieden voor bedrijfslidmaatschap of sponsoring maar  desgewenst ook een pakket op maat.
U kunt als bedrijf al lid worden van Golfpark Exloo vanaf €1125,- ex btw. Informeer naar overige mogelijkheden voor uw bedrijf.
Voor meer informatie over boekingen,  sponsoring en bedrijfslidmaatschap mail naar secretariaat@golfparkexloo.nl of stuur ons een bericht middels het contactformulier

 

 

  Onze sponsoren

DTN haikensVOF DokterSchoonmaakorganisatie BesaEngineering Warsteiner ScholteMetaal Rapide Rabobank PaasBV NationaleGolfschoolHolland NijsinghAdvies MultiVloer