Het ‘net even anders’ toernooi op zondag 26 juni

Net even anders

Op zondag 26 juni organiseren we een bijzonder toernooi waarbij alles net even anders is dan je gewend bent of verwacht. Bij dit toernooi draait het zeker niet om wie het beste kan golfen, iedereen kan een prijs winnen, bijvoorbeeld omdat je mooist geklede golfer bent of de vriendelijkste. We spelen geen longest of neary maar grappige alternatieven daarop. Er is ook een hoofdprijs, maar die is niet voor de winnaar…. En dat is nog maar een kleine greep uit de verrassingen die je te wachten staan……

 

Het meenemen van introducees op deze dag wordt zeer op prijs gesteld en een GVB is niet nodig. Dit jaar kun je tussen 10.00 en 12.00 uur starten en we sluiten de baan om 15.30 uur. De prijsuitreiking zal rond 16.00 uur zijn. In die tijd wordt verwacht dat je minimaal 12 holes loopt (meer mag ook), je hoeft de holes niet in volgorde te spelen en je mag rustig tussentijds een of meerdere pauzes nemen om iets te gaan eten of drinken. Ook de horeca zorgt voor een aantal bijzonderheden, zoals een ‘net even anders broodje’ en je bestelling kan ook bezorgd worden in de baan! Bij voldoende deelnemers sluiten we de dag af met een BBQ.

 

Kosten

De kosten voor deze dag – inclusief BBQ- bedragen slechts € 17,50 voor leden,- en €27,50 voor niet-leden. Doe je niet mee met de BBQ dan zijn de kosten €5,- voor leden en €15,- voor niet-leden. Daarvoor heb je dus een hele dag plezier !

 

Via de nieuwsbrief ontvang je nog uitgebreide informatie. Het wordt een superleuke dag, dus laat je verrassen en geef je snel op via E-golf4U/wedstrijden. Hiervoor klik je op de pagina leden  en vervolgens op inloggen bij E-golf4U. Vermeld je gasten in het vak bijzonderheden en ook je deelname aan de BBQ geef je hier aan. Als je vragen hebt kan je contact opnemen met Wietze Hulshof, zijn e-mailadres vind je in de nieuwsbrief of in de ledenlijst.