Rabbit-wedstrijd voor Hoge Handicappers op 28 juni 19.00 uur

Iedere maand organiseren we op woensdagavond een Rabbit-wedstrijd voor spelers met een HCP tussen 36,1 en 54 (of nog geen HCP)

Datum: 28 juni

Tijd: van 19.00 tot 21.00 uur

Spelvorm:  9 holes Noord, stableford met volledige HCP-verrekening

Aanmelden: Via E-golf4U / wedstrijden

 

Speciaal voor onze groep spelers met een hogere handicap organiseren we maandelijks een ‘Rabbit-wedstrijd’, op woensdagavond om 19.00 uur. Je speelt dan in flights van 3 of 4, op lus Noord volgens het stablefordsysteem met volledige HCP-verrekening. Heb je nog geen HCP dan kun je door mee te doen een actieve HCP behalen. Ook als registratielid kun je deelnemen, je betaalt dan een gereduceerd greenfeetarief (introduceetarief).

 

Waarom meedoen? Je maakt op laagdrempelige wijze kennis met golfen in wedstrijdverband. Je speelt steeds met verschillende mensen, zo creëer je een eigen golfnetwerk. Je kunt je regelkennis toepassen en aanscherpen. Je krijgt begeleiding van ervaren spelers. En bovendien; het is gewoon gezellig om mee te doen!

 

Hoe schrijf je in? Ga naar de pagina leden op de website, klik op ‘inloggen bij E-golf4U’, voer je inloggegevens in, klik in de menubalk op wedstrijden, klik in de lijst op Rabbit-wedstrijd, klik op de button ‘inschrijving’ en daarna op ‘inschrijven’. Deelnamekosten: €2,- voor leden en €20,- voor registratieleden. Vragen? Stuur een e-mail naar activiteiten@golfparkexloo.nl.