Aanhaakjeugdtoernooi 6 mei 2021

Eindelijk was het zo ver! Niet in de Kerst- maar in de Meivakantie kon de jeugd + aanhang de baan in. De aanmelding voor deze ochtend verliep geheel digitaal via een goedwerkend formulier op onze website. Het was even spannend of we het droog zouden houden in verband met de vele regenbuien in de voorafgaande dagen, maar gelukkig werkten de weergoden mee. Het was koud, maar daarvoor was de warme chocolademelk dan weer goed.

 

De jonge golfers, al dan niet met ervaring konden hun energie kwijt in het afslaan en chippen op de drivingrange en het putten op de puttinggreen. In flights van 2 of 3 ging de jeugd de baan in. Ze speelden “best ball” zodat de vaart er goed in zat. Onder de bezielende leiding van vrijwilligers liepen ze 4 of 8 banen. De enthousiaste reacties na afloop roepen op tot het “vooral doorgaan” met het organiseren van dergelijke spel- en speelochtenden.

 

Wij danken iedereen die voor en achter de schermen heeft geholpen om dit mogelijk te maken voor onze (aspirant) golfjeugd. Mocht u mee willen helpen, hebt u tips of ideeën, laat het ons weten!

Ans van Wijk

Peter Mulder

Christina Klarenbeek

Terug naar nieuwsoverzicht