Restaurant Golfpark Exloo

Met onze passie voor horeca verzorgen wij uitgebreide a la carte mogelijkheden in ons restaurant op het Golfpark in Exloo.

  • NGF competitie arrangement
  • Belangrijke informatie
  • Speciale aanbiedingen

 

Als de weersomstandigheden erg slecht zijn (bijv. langdurige regen of sneeuw) kunnen deze openingstijden worden aangepast. Indien het restaurant is gesloten maar de baan geopend, dan zal het clubgebouw toegankelijk blijven voor gebruik van toiletten en kleedruimten.

Welkom bij de Zoersche hof

Restaurant de Zoersche Hof ontvangt spelende leden en gasten graag voor aanvang en na afloop van hun speelronde. Maar u bent natuurlijk ook welkom voor een drankje en hapje. Ons restaurant biedt een fraai uitzicht op de parkachtige golfbaan, en bij mooi weer is het aangenaam verblijven op het terras. Onze faciliteiten kunnen ook worden gebruikt voor een vergadering of besloten feestje.

Heerlijk lunchen

In restaurant de Zoersche Hof kunt u heerlijk lunchen. We hebben een zorgvuldig samengestelde lunchkaart met vele smaakvolle gerechten. Ons oerbrood wordt dagelijks afgebakken, in de zomer komen de kruiden uit onze eigen tuin en de ingrediënten zijn veelal van lokale leveranciers. Ook is het mogelijk om een high-tea te reserveren met heerlijke sandwiches, muffins en bonbons.

Borrelen

Natuurlijk bent u na afloop van uw speelronde ook van harte welkom om na te genieten met een goed glas wijn, een lekker biertje en een van onze heerlijke borrelgarnituren.

Diners

In ons restaurant serveren wij heerlijke diners in de zomermaanden maar ook een aantrekkelijk geprijsd dagmenu. Uiteraard bereid ook chef-kok de heerlijke seizoen gerechten zoals verse mosselen of asperges. In de Zoersche Hof is het culinair genieten. Met een passie voor lekker koken bereiden wij graag exclusieve gerechten op de OFYR grillplaat, Oklahoma smoker BBQ of in een van onze hout gestookte pizza ovens. Voor bijzondere gelegenheden adviseert onze chef-kok u graag over onze uitgebreide mogelijkheden.

Vergaderen en groepen

Met uw collega’s, relaties of familie genieten van het buitenleven op het Golf Park Exloo, eventueel in combinatie met les of instructie van onze golfprofessional. Na afloop serveren wij een heerlijk buffet of smaakvolle hapjes voor culinair genieten in een prachtige ambiance. Voor grote(re) groepen kunnen wij op ons terras of elders op het terrein tenten plaatsen voorzien van luxe tafels en inrichting voor extra capaciteit.

In overleg is restaurant de Zoersche Hof ook te reserveren voor besloten feesten, vergaderruimte of bijvoorbeeld een familiefeest.