Overnachten in Exloo en omgeving

Heerlijk een paar dagen ertussenuit! Golfpark Exloo is gelegen op de Hondsrug, een adembenemend natuurgebied van Unesco Global Erfgoed. Een uniek, oeroud gebied gevormd in de ijstijd, waar de prehistorische mens zijn sporen heeft achtergelaten, vol met hunebedden, grafheuvels en urnevelden. Bekijk hier een filmpje van marketing-Drenthe over de Hondsrug.

 

 

Wandelliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Het ene moment sta je midden in een paarse zee vol heide, even later wandel je door oude bossen, om vervolgens te genieten van een kopje koffie op een gezellig Drents brinkplein. Door de vele wandelpaden kun je alle kanten op. Ook is er een uitgebreid fietsnetwerk. Voor toerfiets, e-bike, of mountainbike. Of ga op safari met Eko-tours, breng een bezoek aan Wildlands Emmen of maak een stadswandeling door de historische stad Coevorden. Meer inspiratie vind je in het hondsrug-drenthe-magazine.

 

Combineer je verblijf met een intensieve golfcursus en behaal in 2 dagen het NGF handicap 54,

 

In de directe omgeving van Golfpark Exloo zijn er diverse overnachtingsmogelijkheden o.a. bij:

 

Het Wapen van Exloo – een gezellig familiehotel

 

De Boschrand – luxe appartement, midden in de natuur

 

Hotel De Oringer Marke – centraal gelegen in het hart van Odoorn

 

Reist u met de camper, caravan of tent dan kunt u terecht op Camping Exloo aan de Valtherweg 37, op 2 minuten afstand van ons Golfpark. Een mooie, kleinschalige camping die beschikt over schone, frisse sanitaire voorzieningen. Douchen is gratis en er is een wasserette aanwezig. Vanaf de camping wandelt of fietst u direct de natuur in.

 

 

 

De gemeente Borger-Odoorn ontving in 2010 het internationale Cittaslow keurmerk. Een Cittaslow gemeente kenmerkt zich door een prettige leefomgeving en haar rijke cultuurhistorie. Het Cittaslow keurmerk stimuleert bestuurders, beleidsmakers, instellingen, ondernemers en inwoners om verantwoordelijkheid te nemen voor de ontwikkeling van de gemeente. Bewust omgaan met natuur en milieu is hierbij uitgangspunt. Golfpark Exloo is een van de bedrijven en organisaties die de kernwaarden van Cittaslow onderschrijven en op een positieve manier uitdragen en is sinds 2014 supporter van Cittaslow.