Jeugdlessen

Namens Golfschool Exloo verzorgt Ronald van Bruggen voor de jeugd een reeks van van 5 golflessen op de woensdag, aan het einde van de middag om 17.00 uur en 18. 00 uur*.

 

Ronald werkt hierbij met verschillende groepen:

 

  1. Een groep die al die al eerder kennis heeft gemaakt met de golfsport en graag beter wil worden: kosten per persoon voor 5 lessen: € 85,- bij een groepsgrootte van minimaal 4 en maximaal 8 golfers.
  2. Een groep die kennis wil maken met de golf; tijdens de lessen krijgt je een zo’n compleet mogelijk beeld van golf, zodat een goede keuze gemaakt kan worden om door te willen gaan met de golfsport, ook hiervoor zijn de kosten voor 5 lessen €85,- bij een groepsgrootte van minimaal 4 en maximaal 8 golfers; dit is inclusief het gebruik van een golftas.

 

De lessen vinden doorlopend plaats, er wordt steeds een nieuwe reeks ingepland, je kan je dus op ieder moment aanmelden.

 

Meld je aan, dan kan Ronald de groepsindeling maken, of je laten instromen in een bestaande groep. Ook als je geen lid bent van de club kun je hieraan meedoen en je kan ook een gratis proefles doen. Dus als je een vriendje of vriendinnetje kent die het ook leuk vindt, nodig hem of haar uit! Er zijn golfclubs beschikbaar.

 

* Mocht je wel belangstelling hebben voor de lessen, maar het past je niet op woensdag, neem dan even contact op met Ronald: 06- 52144752; dan kijkt hij of een groep op een andere dag kan lessen.