Jeugdlessen

Namens Golfschool Exloo verzorgt Ronald van Bruggen voor de jeugd een reeks van van 8 golflessen op de woensdag, aan het einde van de middag om 17.00 uur en 18. 00 uur*.

 

Roland wil hierbij graag verschillende groepen maken:

 

  1. Een groep die al die al eerder kennis heeft gemaakt met de golfsport en graag beter wil worden: kosten per persoon voor 8 lessen: € 120,- bij een groepsgrootte van minimaal 4 en maximaal 8 golfers.
  2. Een groep die kennis wil maken met de golf; tijdens de lessen krijgt je een zo’n compleet mogelijk beeld van golf, zodat een goede keuze gemaakt kan worden om door te willen gaan met de golfsport; kosten van 3 proeflessen: € 60,- ; wanneer de andere 5 lessen ook worden afgenomen worden de kosten in totaal € 120,- (dus daarna 5 lessen voor € 60,-); ook hier is de groepsgrootte minimaal 4 en maximaal 8 golfers; dit is inclusief het gebruik van een golftas.

 

De lessen vinden plaats op:
– 9, 16 en 23 maart,
– 6, 13 en 20 april,
– 18 en 25 mei.

 

Geef je op bij Ronald, dan gaat hij de groepsindeling maken. Ook als je geen lid bent van de club kun je hieraan meedoen. Dus als je een vriendje of vriendinnetje kent die het ook leuk vindt, nodig hem of haar uit!

 

* Mocht je wel belangstelling hebben voor de lessen, maar het past je niet op woensdag, neem dan even contact op met Ronald: 06- 52144752; dan kijkt hij of een groep op een andere dag kan lessen.