Jeugdlessen

Jeugdlessen voorjaar 2021

Ook dit jaar wordt in het voorjaar weer een aantal leuke jeugdgolflessen georganiseerd. De Jeugdcommissie heeft er hard aan gewerkt om dit mogelijk te maken. Jeugdige leerlingen zijn de komende weken dus weer van harte welkom op het golfpark.

 

Programma
Het is mijn bedoeling om weer een uitnodigend en gevarieerd programma voor jullie te organiseren waarin alle facetten van de golftechniek op een speelse manier aan de orde komen. De instructie vindt afwisselend plaats op de drivingrange en op de putting green. Het lesprogramma wordt natuurlijk afgesloten met een baanles en met een kleine wedstrijd. Voor de winnaar daarvan heb ik
een leuke prijs te vergeven.

 

Afhankelijk van de groepsgrootte wordt de drivingrange gedurende de les gesloten voor andere spelers en er wordt bij de putting green een bord geplaatst met de tekst PUTTING GREEN GESLOTEN.

 

Data en kosten
Op de zaterdagen 24 april, 8 mei, 22 mei, 5 juni en 19 juni tussen 10:00 – 11:00 uur
De kosten bedragen € 37,50 per persoon, te betalen vóór aanvang van de eerste les bij de receptie van het golfpark. Je kunt met PIN betalen of contant.

 

Aanmelden

Aanmelden kan bij Ans van Wijk van de Jeugdcommissie via 06-30894846 of secretariaat@golfparkexloo.nl. 

 

Voor jeugdigen gelden bij lessen in de openlucht geen beperkende Corona-maatregelen. Wie desondanks een mondkapje wil dragen of 1,5m afstand wil houden, mag dat doen. Het is tijdens de lessen dus niet verplicht.

 

Op zaterdag 24 april 2021 is de eerste voorjaars les al. Ik verwelkom jou dan graag!

 

Willem Kruysifix,
GolffixAcademie

 

Ruim baan voor de jeugd

Alle jeugdleden van Golfpark Exloo kunnen samen de baan in! Op elke 4e zaterdag van de maand van 9.30 uur tot 10.30 uur kunnen de jeugdleden spelen op de eerste negen holes. Voorlopig in de periode februari t/m juni.

Gaarne eerst reserveren via chr.m.lutz@gmail.com tot 1 dag voordat je gaat spelen. De starttijd wordt speciaal voor jou/jullie als jeugdlid/jeugdleden gereserveerd. Dus op 27 februari, 27 maart, 24 april, 29 mei en 26 juni vindt dat plaats.
De regels voor aanmelden zijn ook hier van toepassing. Je bent 15 minuten voor aanvang aanwezig en je meldt bij de Marshall.

 

Kennismakingspakket

Kijk ook eens naar het aantrekkelijke Kennismakingspakket voor Jeugd.