De Golfschool

 

U kunt op Golfpark Exloo terecht voor privélessen, groepslessen, baanlessen en themalessen. De golflessen worden verzorgd door golfprofessionals Karin Jansen en Martin Kavanagh. Zij verzorgen een zeer compleet aanbod van diverse lesvormen. Wanneer er specifieke wensen zijn, zijn zij altijd bereid om mee te denken.

 

  • Privélessen
  • Lespakketten
  • Seizoenslessen
  • Groepstrainingen
  • Competitietraining
  • Jeugdlessen
  • Bedrijfslessen
  • Clinics

De tarieven voor de verschillende lesvormen, vindt u op de pagina: boek een golfles.

Ook als u geen lid bent van Golfpark Exloo kunt u les nemen, als u een baanles neemt dan betaalt u (naast het tarief voor de baanles) een gereduceerde greenfee (50% korting), u kunt dan na de les nog de overige holes spelen.

 

Pilot Samen Trainen

De pilot Samen trainen is goed geslaagd. Daarom is besloten om hiermee door te gaan. Tijdens deze trainingen, die worden begeleid door Karin en Martin, gaan we met gevarieerde oefenvormen aan de slag met de thema’s korte spel en swing. De trainingen worden uitgevoerd in twee verschillende handicapgroepen. Een groep Hcp 36 – 54 en een groep Hcp lager dan 36. De groepsgrootte bedraagt 6 – 8 personen.

 

Voor beide groepen zijn de trainingen weer op zondagmorgen om de week van 11.00 tot 12.00 uur, de nieuwe data zijn:

Hcp 36 t/m 54: 12 mei, 26 mei en 16 juni

Hcp 0 t/m 36: 19 mei, 9 juni en 23 juni

 

De kosten zijn €15,- p.p. per training. Deelnemers kunnen zich per keer inschrijven en betalen (Ideal) in de agenda van de Golfschool. Mocht dit problemen opleveren kan er ook contact worden opgenomen met Karin Jansen.

 

Woensdagavond Thema-trainingen vanaf 17 april 2024

Vanaf 17 april gaan Martin en Karin thematrainingen organiseren op de woensdagavond. De tijden zijn van 19.00 – 20.00 uur en de kosten zijn €15,- p.p. per training. Minimaal aantal deelnemers per training is 4, maximaal aantal deelnemers is 12.

 

Deelnemers kunnen zich per keer inschrijven en betalen (Ideal) in de agenda van de Golfschool. Mocht dit problemen opleveren kan er ook contact worden opgenomen met Karin Jansen.

 

Onderstaand de data en de thema’s die behandeld worden. Leuke bijkomstigheid: De Horeca is op woensdagavond ook geopend voor een hapje en een drankje!

 

Thema-training woensdagavond 19.00 – 20.00 uur
1. 17-apr Korte ijzers (SW t/m ijzer 8)
2. 1-mei Medium ijzers (ijzer 7 t/m 3) Voor de mensen die een ijzer 3 en 4 in de tas hebben
3. 8-mei Hybride / houten
4. 22-mei Driver
5. 29-mei Chippen/pitchen
6. 5-jun Bunker
7. 12-jun Putten

 

 

 

Starten met Golfen

Voor beginnende golfers biedt Golfpark Exloo verschillende kennismakingspakketten en een HCP-54-opleiding aan.

 

E-mailen, appen of bellen over lesmogelijkheden kan ook:
Karin Jansen
06 40504024
golfschoolexloo@k-pg.nl