Over de club

Golfen in een ontspannen sfeer? Je spel en techniek verbeteren? Andere golfers leren kennen met wie je een ronde kan spelen? Je golfronde afsluiten met een lekker hapje en drankje? Bij Golfpark Exloo kan het allemaal! Onze club is toegankelijk voor spelers van alle niveaus – ook als je nog geen baanpermissie hebt mag je op onze baan spelen- en ons credo is niet voor niets ‘waar golf en gezelligheid samen komen’. We vinden het belangrijk een laagdrempelige club te zijn waar zowel gastspelers als nieuwe leden zich welkom voelen.

 

Stichting Golfpark Exloo wordt gerund door enthousiaste vrijwilligers die o.a. actief zijn in het bestuur,  in de commissies of als gastheer/-vrouw of marshal. Er worden wekelijkse activiteiten georganiseerd voor ieder type speler en jaarlijks zijn er bijzondere activiteiten zoals toernooien of clubdagen. In het restaurant in ons clubhuis kun je – op het terras met fraai uitzicht op de baan – vóór of na afloop van je golfronde genieten van bijvoorbeeld koffie met gebak of een vers getapt biertje met borrelgarnituur. Of kies voor een lekkere lunch of diner met een goed glas wijn.

 

Naast de uitdagende 18-holesbaan hebben we uitstekende oefenfaciliteiten: een deels overdekte, verlichte driving range – met de unieke Golf Challenge – en een putting-green met chipping-area en bunker. In het clubhuis vind je kleedkamers met douches en je kan een buggy, trolley en/of golfset huren. Om je golfspel te verbeteren kun je bij onze pro terecht voor privéles, groepslessen en baanlessen.

 

Wil je eerst ontdekken of golf ook iets voor jou is? Kijk dan eens naar onze interessante kennismakingspakketten.

 

Interesse in een lidmaatschap? Een overzicht van onze aantrekkelijke lidmaatschapstarieven vind je op deze pagina.

 

De gemeente Borger-Odoorn ontving in 2010 het internationale Cittaslow keurmerk. Golfpark Exloo is een van de bedrijven en organisaties die de kernwaarden van Cittaslow onderschrijven en op een positieve manier uitdragen en is sinds 2014 supporter van Cittaslow. Een Cittaslow gemeente kenmerkt zich door een prettige leefomgeving en haar rijke cultuurhistorie. Het Cittaslow keurmerk stimuleert bestuurders, beleidsmakers, instellingen, ondernemers en inwoners om verantwoordelijkheid te nemen voor de ontwikkeling van de gemeente. Bewust omgaan met natuur en milieu is hierbij uitgangspunt.

Bestuursleden

Voorzitter | Jaap Schrik

M 06 – 5580 2261

Secretaris | Ans van Wijk

(ná 18:00 uur) M 06 – 3089 4846
secretariaat@golfparkexloo.nl

Penningmeester | Bart van den Bos

M 06 – 1078 9489

Baancommissaris | Harko Naber

M 06 – 2218 8973

Activiteiten | André Scholing

M 06 – 1832 0829

Bestuurslid | Jan Bischop

M 06 – 1404 4104

Commissies

Met vragen, bijvoorbeeld over de activiteiten of je handicapregistratie kun je terecht bij de commissies. Iedere commissie heeft een bestuurslid als contactpersoon. Meer informatie over de commissieleden vind je in (de websiteversie van) Egolf-4U.

 

 

Wedstrijd- en activiteitencommissie
contactpersoon: André Scholing

Handicap- en regelcommissie
contactpersoon: André Scholing

PR en Marketingcommissie
contactpersoon: Jan Bischop

Jeugdcommissie
contactpersoon: Ans van Wijk

Examencommissie
contactpersoon: André Scholing

Baan- en groenonderhoud
contactpersoon: Harko Naber

Marshals
contactpersoon: Bart van den Bos

 

Huishoudelijk reglement

Meer informatie over speelrecht e.d. lees je in het huishoudelijk reglement van stichting Golfpark Exloo.