Over de club

Golfen in een ontspannen sfeer? Je spel en techniek verbeteren? Andere golfers leren kennen met wie je een ronde kan spelen? Je golfronde afsluiten met een lekker hapje en drankje? Bij Golfpark Exloo kan het allemaal! Onze club is toegankelijk voor spelers van alle niveaus – ook als je nog geen baanpermissie hebt mag je op onze Noord-lus spelen- en ons credo is niet voor niets ‘waar golf en gezelligheid samenkomen’. We vinden het belangrijk een laagdrempelige club te zijn waar zowel gastspelers als nieuwe leden zich welkom voelen.

 

Stichting Golfpark Exloo wordt gerund door enthousiaste vrijwilligers die o.a. actief zijn in het bestuur,  in de commissies of als gastheer/-vrouw of marshal. Er worden wekelijkse activiteiten georganiseerd voor ieder type speler en jaarlijks zijn er bijzondere activiteiten zoals toernooien of clubdagen. In het restaurant in ons clubhuis kun je – op het terras met fraai uitzicht op de baan – vóór of na afloop van je golfronde genieten van bijvoorbeeld koffie met gebak of een vers getapt biertje met borrelgarnituur. Of kies voor een lekkere lunch of diner met een goed glas wijn.

 

Naast de uitdagende 18-holesbaan hebben we uitstekende oefenfaciliteiten: een deels overdekte, verlichte driving range en een putting-green met chipping-area en bunker. Ook kun je een locker huren voor je golfspullen (nog een beperkt aantal beschikbaar). In het clubhuis vind je kleedkamers met douches en je kan een buggy, trolley en/of golfset huren.  Om je golfspel te verbeteren kun je bij onze pro terecht voor privéles, groepslessen en baanlessen.

 

Wil je eerst ontdekken of golf ook iets voor jou is? Kijk dan eens naar onze interessante golfcursussen.

 

Interesse in een lidmaatschap? Een overzicht van onze aantrekkelijke lidmaatschapstarieven vind je op deze pagina.

 

De gemeente Borger-Odoorn ontving in 2010 het internationale Cittaslow keurmerk. Golfpark Exloo is een van de bedrijven en organisaties die de kernwaarden van Cittaslow onderschrijven en op een positieve manier uitdragen en is sinds 2014 supporter van Cittaslow. Een Cittaslow gemeente kenmerkt zich door een prettige leefomgeving en haar rijke cultuurhistorie. Het Cittaslow keurmerk stimuleert bestuurders, beleidsmakers, instellingen, ondernemers en inwoners om verantwoordelijkheid te nemen voor de ontwikkeling van de gemeente. Bewust omgaan met natuur en milieu is hierbij uitgangspunt.

Bestuursleden

Voorzitter | Ans van Wijk

(ná 18:00 uur) M 06 3089 4846
secretariaat@golfparkexloo.nl

Secretaris | Piet Paulusma

secretariaat@golfparkexloo.nl

Penningmeester | Ton Berendsen

penningmeester@golfparkexloo.nl

 

Baancommissaris | Harko Naber

M 06 2218 8973

Bestuurslid | Henk Geerts

M 06 4210 6031

Marketing en Communicatie | Lennart Harpe

M 06 5497 3602

 

Activiteiten | Eric Blauw

M 06 1393 9877

Commissies

Met vragen, bijvoorbeeld over de activiteiten of je handicapregistratie kun je terecht bij de commissies. Iedere commissie heeft een bestuurslid als contactpersoon. Meer informatie over de commissieleden vind je in (de websiteversie van) Egolf-4U.

 

 

Wedstrijd- en activiteitencommissie
contactpersoon: Eric Blauw

Handicap- en regelcommissie
contactpersoon: Eric Blauw

Marketing- en communicatiecommissie
contactpersoon: Lennart Harpe

Jeugdcommissie
contactpersoon: Ans van Wijk

Examencommissie
contactpersoon: Eric Blauw

Baan- en groenonderhoud
contactpersoon: Harko Naber

 

 

Huishoudelijk reglement

Meer informatie over speelrecht e.d. lees je in het huishoudelijk reglement van stichting Golfpark Exloo.