Nieuws

BERICHT VAN DE VOORZITTER

Alle leden hebben per e-mail een bericht van de voorzitter van Golfpark Exloo ontvangen. Voor wie het nog eens wil nalezen klik hier.

GOLFPARK EXLOO VOLLEDIG GESLOTEN  

Om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen heeft het Kabinet besloten dat sportclubs en horecagelegenheden met onmiddellijke ingang hun deuren moeten sluiten. Dat zijn verregaande maatregelen die ook Golfpark Exloo ernstig treffen. Conform het advies van NGF en PGA Holland geeft het bestuur uiteraard gevolg aan deze maatregel.

Golfbaan, driving range, clubhuis en horeca zijn daarom vanaf nu tot en met 28 april 2020 gesloten. Ook de golflessen van Golfpro Willem Kruysifix komen tot nader order te vervallen. Hiermee komen ook alle geplande wedstrijden tot en met 28 april 2020 te vervallen. De NGF heeft bovendien de voorjaarscompetitie 2020 afgelast.

Het is van groot belang dat u zich onder alle omstandigheden houdt aan de voorwaarden, instructies en richtlijnen van het RIVM om overdracht van het Coronavirus te voorkomen. Voor informatie hierover kunt u de website van Golfpark Exloo in de gaten houden alsmede de websites van de overheid.

Het bestuur van Golfpark Exloo

RESTAURANT DE ZOERSCHE HOF KOMT MET ACTIE!

Noodgedwongen is ook Restaurant De Zoersche Hof gesloten. Om toch contact te houden met de leden heeft het restaurant drie aantrekkelijke ‘Swing-in’ pakketten ontwikkeld. Voor meer informatie zie de pagina Restaurant op deze website.

NIEUWSBRIEF

Hier kun je op je gemak de Nieuwsbrief van april 2020 nog eens lezen. Je krijgt weer heel wat informatie.