Nieuws

SPEELMOGELIJKHEDEN VERRUIMD!  

Met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM en de NGF worden de speelmogelijkheden op Golfpark Exloo steeds meer verruimd. De leden worden hierover binnenkort weer per e-mail geïnformeerd. Er moeten nog wel steeds afslagtijden worden gereserveerd maar dat kan nu voor zowel de tweede 9 Zuid (Hole 10 t/m 18) als voor de eerste 9 Noord (Hole 1 t/m 9). Ook flights van 4 personen zijn weer toegestaan. Je start wel altijd op de tweede 9 Zuid (Hole 10 t/m 18).

Speel je liever 9 holes dan kan dat uiteraard ook. Is er na afloop van jouw ronde nog ruimte in de baan en wil je tóch nog verder spelen, dan kun je in overleg met de gastheer/gastvrouw aansluitend nog eens 9 holes lopen. Natuurlijk houdt iedereen minimaal 1,5 m afstand van elkaar en raakt men elkaars golfuitrusting niet aan. Meer gedetailleerde informatie is aan de leden toegezonden en ligt in het clubhuis ter inzage.

Greenfee spelers zijn onder dezelfde voorwaarden weer welkom. Zij kunnen dagelijks telefonisch na 09:00 uur een starttijd reserveren via: 06 – 5421 4347

Driving-range en putting-green zijn open en Golfpro Willem Kruysifix is corona-verantwoord begonnen met zijn lessen (zie hieronder). Het clubhuis, het terras en de horeca zijn met inachtneming van de geldende richtlijnen geopend.

Het is van groot belang dat men zich onder alle omstandigheden houdt aan de voorwaarden, instructies en richtlijnen van het RIVM om overdracht van het Coronavirus te voorkomen. Voor informatie hierover kun je de website van Golfpark Exloo in de gaten houden alsmede de websites van de overheid.

Het bestuur van Golfpark Exloo

BOEK EEN GOLFLES BIJ WILLEM KRUYSIFIX

De golflessen van Willem Kruysifix zijn alweer in volle gang. Je kunt nu ook weer zelf je les via deze website boeken in zijn agenda. Meer daarover lees je hier.

NIEUWSBRIEF

Hier kun je op je gemak de Nieuwsbrief van juli 2020 nog eens lezen. Je krijgt weer heel wat informatie.