Nieuws

PIRAMIDE START OP 27 september 2020

Op 27 september gaat de PIRAMIDE (de matchplay-competitie tijdens het winterseizoen) weer van start. Inschrijven kan tot 24 september via de website of app van e-golf4U. Meer uitleg over de PIRAMIDE leest u in de nieuwsbrief van september.

 

DRIVINGRANGE GESLOTEN OP 22 september 2020

Op dinsdag 22 september 2020 is de drivingrange, vanwege werkzaamheden, de gehele dag gesloten. Sorry voor het ongemak.

 

MATCHPLAYKAMPIOENSCHAPPEN mét handicapverrekening op 5 en 6 september 2020

Het matchplayspel is vrij simpel: je speelt iedere hole tegen een speler, win je de hole dan krijg je een punt, bij gelijkspel een half punt en bij verlies geen punten. Het matchplaykampioenschap op 5 en 6 september is mét handicapverrekening. Op deze wijze heeft iedereen dezelfde kans, afgezien van een goede of slechte dag. Meld je dus snel aan via e-golf4U (wedstrijden). Meer uitleg over matchplay lees je hier.

 

VERSCHERPTE CORONAMAATREGELEN

Op 6 augustus zijn verscherpte coronamaatregelen bekendgemaakt. Die maatregelen gelden vanaf 10 augustus en moeten de stijging van het aantal coronabesmettingen tegengaan. Daarom hanteert Golfpark Exloo onderstaande regels.

Wanneer u onze golfbaan bezoekt zullen wij u een aantal gezondheidsvragen stellen en uw contactgegevens registreren, het is daarom van belang dat u:

  • een starttijd reserveert;
  • zich bij aankomst meldt bij de marshal/receptie;
  • ook als u alleen gebruikt maakt van de oefenfaciliteiten, zich aanmeldt bij de receptie en uw contactgegevens daar registreert;
  • zich houdt aan de richtlijnen voor de 1,5 m afstand en de hygiënemaatregelen.

Voor het restaurant gelden de volgende regels:

  • voor binnen én buiten werken op basis van reservering (van tevoren of aan de deur);
  • een gezondheidscheck uitvoeren;
  • een vaste zitplaats toekennen
  • contactgegevens van bezoekers (niet geregistreerde golfers) verzamelen.

Meer informatie vindt in het protocol verantwoord sporten van NOC*NSF en op de website van de NGF.

 

SPEELMOGELIJKHEDEN VERRUIMD  (juni 2020)

Met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM en de NGF zijn de speelmogelijkheden op Golfpark Exloo verruimd. Er moeten nog wel steeds afslagtijden worden gereserveerd maar dat kan nu voor zowel de tweede 9 Zuid (Hole 10 t/m 18) als voor de eerste 9 Noord (Hole 1 t/m 9). Ook flights van 4 personen zijn weer toegestaan. Je start wel altijd op de tweede 9 Zuid (Hole 10 t/m 18).

Speel je liever 9 holes dan kan dat uiteraard ook. Is er na afloop van jouw ronde nog ruimte in de baan en wil je tóch nog verder spelen, dan kun je in overleg met de gastheer/gastvrouw aansluitend nog eens 9 holes lopen. Natuurlijk houdt iedereen minimaal 1,5 m afstand van elkaar en raakt men elkaars golfuitrusting niet aan. Meer gedetailleerde informatie is aan de leden toegezonden en ligt in het clubhuis ter inzage.

Greenfee spelers zijn onder dezelfde voorwaarden weer welkom. Zij kunnen dagelijks telefonisch na 09:00 uur een starttijd reserveren via: 06 – 5421 4347

Driving-range en putting-green zijn open en Golfpro Willem Kruysifix is corona-verantwoord begonnen met zijn lessen (zie hieronder). Het clubhuis, het terras en de horeca zijn met inachtneming van de geldende richtlijnen geopend.

Het is van groot belang dat men zich onder alle omstandigheden houdt aan de voorwaarden, instructies en richtlijnen van het RIVM om overdracht van het Coronavirus te voorkomen. Voor informatie hierover kun je de website van Golfpark Exloo in de gaten houden alsmede de websites van de overheid.

Het bestuur van Golfpark Exloo

BOEK EEN GOLFLES BIJ WILLEM KRUYSIFIX

De golflessen van Willem Kruysifix zijn alweer in volle gang. Je kunt nu ook weer zelf je les via deze website boeken in zijn agenda. Meer daarover lees je hier.

NIEUWSBRIEF

Hier kun je op je gemak de Nieuwsbrief van september 2020 nog eens lezen. Je krijgt weer heel wat informatie.