Nieuws

GOLFPARK EXLOO BEPERKT OPEN  

Onder zeer stringente voorwaarden is Golfpark Exloo sinds maandag 11 mei 2020 weer open. De leden zijn over deze voorwaarden persoonlijk per e-mail geïnformeerd. Zo moet er o.a. een afslagtijd worden gereserveerd voor een ronde van 9 holes en mogen de flights maximaal uit drie personen bestaan. Is er na afloop van jouw ronde nog ruimte in de baan dan kun je in overleg met de gastheer/gastvrouw aansluitend nog eens 9 holes lopen. Natuurlijk houdt iedereen minimaal 1,5 m afstand van elkaar en raakt men elkaars golfuitrusting niet aan. Meer gedetailleerde informatie is inmiddels aan de leden toegezonden. 

Ook greenfee spelers zijn onder dezelfde voorwaarden weer welkom. Zij kunnen telefonisch een starttijd reserveren via: 06 – 5421 4347

Driving-range en putting-green zijn open. Golfpro Willem Kruysifix start binnenkort weer corona-verantwoord met zijn lessen (zie hieronder). Het clubhuis en de horeca blijven tot nader order gesloten. 

Het is van groot belang dat men zich onder alle omstandigheden houdt aan de voorwaarden, instructies en richtlijnen van het RIVM om overdracht van het Coronavirus te voorkomen. Voor informatie hierover kun je de website van Golfpark Exloo in de gaten houden alsmede de websites van de overheid.

Het bestuur van Golfpark Exloo

DE GOLFLESSEN VAN WILLEM KRUYSIFIX BEGINNEN WEER

Na een verplichte rustperiode vanwege het Coronavirus starten binnenkort de golflessen van Willem Kruysifix weer. Meer daarover lees je hier.

RESTAURANT DE ZOERSCHE HOF KOMT MET ACTIE!

Noodgedwongen blijft Restaurant De Zoersche Hof gesloten. Om toch contact te houden met de leden heeft het restaurant drie aantrekkelijke ‘Swing-in’ pakketten ontwikkeld. Voor meer informatie zie de pagina Restaurant op deze website.

NIEUWSBRIEF

Hier kun je op je gemak de Nieuwsbrief van mei 2020 nog eens lezen. Je krijgt weer heel wat informatie.