Baanimpressie

Golfpark Exloo ligt in een mooi stukje Drenthe, tussen het natuurgebied de Zoersche Landen en de Hondsrug in. De baan bestaat uit een 9-holes-lus met C-status (9 Noord) en een 9-holes-lus met A status (9 Zuid). Wanneer u 18 holes wilt spelen dan start u op hole 10. De parkachtige baan met mooie vergezichten kent een gevarieerde opzet en is technisch aantrekkelijk voor elk spelniveau. Bekijk voor meer informatie het overzicht en de beschrijving van de holes en de scorekaart. Je kan de beschrijving van de holes hier downloaden.

 

Golfpark Exloo is een openbare baan zonder GVB/handicap 54 verplichting en mede vanwege de aantrekkelijke greenfeetarieven voor iedereen toegankelijk. Dit geldt alleen niet voor de weekenden in de periode van 1 april tot 1 september. Gedurende deze weekenden zijn de tweede 9 holes alleen toegankelijk voor golfers met minimaal GVB/handicap 54.

Oefenfaciliteiten

  • U kunt gratis gebruik maken van de, deels overdekte, verlichte driving range. Driving rangeballen, via automaat (pin en contant); 20 ballen voor € 1,-. Voor een extra uitdaging kunt u ook een reservering maken voor De Golf Challenge. De driving range is gesloten op maandagochtend van 08.00 tot 10.00 uur en op en donderdagmiddag van 13.00 tot 14.00 uur wegens ballen rapen (hier kan door weersomstandigheden van worden afgeweken.
  • Chipping en putting green met oefenbunker.