Baanimpressie

Golfpark Exloo ligt in een mooi stukje Drenthe, tussen het natuurgebied de Zoersche Landen en de Hondsrug in. De golfbaan bestaat uit een 9-holes-lus met C-status (9 Noord) en een 9-holes-lus met A status (9 Zuid). Wanneer u 18 holes wilt spelen dan start u op hole 10. De parkachtige baan met mooie vergezichten kent een gevarieerde opzet en is technisch aantrekkelijk voor golfers van elk spelniveau. Bekijk voor meer informatie het overzicht en de beschrijving van de holes en de scorekaart. Je kan de beschrijving van de holes hier downloaden.

 

Golfpark Exloo is een van de weinige openbare golfbanen in Drenthe en daarmee – mede vanwege de aantrekkelijke greenfeetarieven – voor iedereen toegankelijk.  Voor de 9-holes-lus Noord geldt geen GVB/handicap 54 verplichting, wel is enige golfervaring vereist. De 9-holes-lus Zuid is alleen toegankelijk voor spelers met minimaal handicap 54.

 

Oefenfaciliteiten

  • U kunt gratis gebruik maken van de, deels overdekte, verlichte driving range. Driving rangeballen, via automaat (pin en contant); 20 ballen voor € 1,-.
  • Chipping en putting green met oefenbunker.