Baanimpressie

Golfpark Exloo ligt in een mooi stukje Drenthe, tussen het natuurgebied de Zoersche Landen en de Hondsrug in. De baan bestaat uit een 9-holes-lus met C-status (9 noord) en een 9-holes-lus met A status (9 zuid). Wanneer u 18 holes wilt spelen, start u zolang de Corona-voorwaarden gelden op hole 10. De parkachtige baan met mooie vergezichten kent een gevarieerde opzet en is technisch aantrekkelijk voor elk spelniveau. Bekijk voor meer informatie het overzicht van de holes en de scorekaart.

 

Golfpark Exloo is een openbare baan zonder GVB/handicap 54 verplichting en mede vanwege de aantrekkelijke greenfeetarieven voor iedereen toegankelijk. Dit geldt alleen niet voor de weekenden in de periode van 1 april tot 1 september. Gedurende deze weekenden zijn de tweede 9 holes alleen toegankelijk voor golfers met minimaal GVB/handicap 54.

Oefenfaciliteiten

  • U kunt gratis gebruik maken van de, deels overdekte, verlichte driving range. Driving rangeballen, via automaat (pin en contant); 20 ballen voor € 1,-. De driving range is gesloten op maandag- en donderdagochtend van 08.00 tot 10.00 uur wegens ballen rapen (hier kan door weersomstandigheden van worden afgeweken.
  • Chipping en putting green met oefenbunker.