Bedrijfslid of Sponsor

Bedrijfslidmaatschap

Golfpark Exloo is de perfecte locatie om samen met uw zakenrelaties te komen genieten van onze golffaciliteiten, arrangementen en professionele horeca.

Middels een bedrijfslidmaatschap en/of sponsoring verkrijgt u toegang tot een groeiend netwerk van meer dan 100 bedrijven in samenwerking met 3 golfclubs in Noord Nederland. Een bedrijfslidmaatschap van Golfpark Exloo geeft invulling aan de ontwikkeling van uw bedrijfsimago met de nadruk op actief zijn, kwaliteit, beleving en samenwerking. Tevens biedt het uw bedrijf ruim de mogelijkheid  om uw naamsbekendheid te vergroten. We kunnen u voor een aantrekkelijke prijs diverse mogelijkheden aanbieden voor bedrijfslidmaatschap of sponsoring maar  desgewenst ook een pakket op maat.
U kunt als bedrijf al lid worden van Golfpark Exloo vanaf €1185,- ex btw. Informeer naar overige mogelijkheden voor uw bedrijf.
Voor meer informatie over boekingen, sponsoring en bedrijfslidmaatschap mail naar secretariaat@golfparkexloo.nl of stuur ons een bericht middels het contactformulier.

De onderstaande bedrijven gingen u al voor:

 

 

Onze sponsoren

  

DTN haikensVOF DokterSchoonmaakorganisatie BesaEngineering ScholteMetaal Rapide PaasBV NijsinghAdvies