Bedrijvencompetitie

Beste bedrijfsleden en sponsoren,

 

Ook in 2023 organiseren we weer de bedrijvencompetitie van Golfclub Exloo/ GC Martensplek. De competitie gaat op 21 april 2022 van start en de uitnodiging hiervoor is inmiddels verstuurd. Heeft u geen uitnodiging ontvangen, stuur dan een e-mail naar jvencompetitie@golfparkexloo.nl.

 

Zoals U weet is de bedrijvencompetitie gekoppeld met de bedrijvencompetitie van GC Martensplek te Tiendeveen. Op deze manier is het voor U mogelijk om ook bedrijven uit de regio rond Hoogeveen te ontmoeten. De groep om mee te netwerken wordt op deze manier verdubbeld.

 

De speeldag is op beide banen op vrijdagmiddag. De bedrijvencompetitie Martensplek/Exloo zal als 1 bedrijvencompetitie gelden. De afstand Exloo – Tiendeveen is slechts 30 minuten. Ook voor 2023 hebben we weer een aantal leuke verrassingen bedacht om deze competitie voor iedereen zo aantrekkelijk mogelijk te maken en om het netwerken optimaal te kunnen benutten.

 

  • Een team bestaat uit 2 personen.
  • U kunt zelf bepalen wie wanneer meespeelt, dit kunnen vanzelfsprekend ook personeelsleden of klanten van u zijn.
  • De spelvorm is individueel Stableford over 18 holes en per ronde wordt er gespeeld om de Longest, en de  Neary . Per speeldag zijn er de nodige prijzen.
  • De 5e competitiedag (finaledag)zal worden gespeeld op een nog nader te bepalen locatie.
  • Het team dat na vijf wedstrijden algehele winnaar is, zal als kampioen van 2023 Martensplek/Exloo worden gehuldigd. Vanzelfsprekend zal er een mooie hoofdprijs zijn. De prijzen voor de wedstrijden worden door ons verzorgd.

 

U wordt deze dag geheel verzorgd. Ontvangst met koffie /thee en de broodjes als lunch  staan voor u klaar en tijdens de speelronde komen wij u  verwennen met een hapje en drankje.

 

Na elke speelronde is er tijd om te netwerken en om uiterlijk 18.00 uur kan iedereen, (casual is toegestaan), aanschuiven voor  het verrassingsbuffet (drankjes voor eigen rekening). Tijdens het buffet zal uitreiking van de dagprijzen plaatsvinden.

 

 

Data:

Vrijdag 21 april  Exloo

Vrijdag 26  mei Martensplek.

vrijdag 30 juni Exloo

vrijdag 15 september Martensplek

vrijdag 13 oktober finale, locatie n.t.b.

 

Aanmelden         :vanaf  11.30 uur

Start                     :12.30 uur

Aanvang diner   :18.00 uur

Einde                    :20.00 uur

 

 

Wij zien uw aanmelding graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 1 april a.s. tegemoet.

Heeft u geen uitnodiging ontvangen en wilt u meer informatie over deelname en inschrijfgeld neem dan contact met ons op via onderstaand e-mailadres of telefoonnummer.

 

Inschrijven kan via e-mail bedrijvencompetitie@golfparkexloo.nl

Of via de whats app of sms: 06 4363 5631

 

Met de vriendelijke groeten

Bedrijvencommissie Golfpark Exloo

Lennart Harpe

Ineke van den Berg 06.4363 5631

bedrijvencompetitie@golfparkexloo.nl