Coronamaatregelen n.a.v. persconferentie 2 november 2021

Coronamaatregelen Golfpark Exloo
update n.a.v. persconferentie 2 november 2021

 

Wat zijn de belangrijkste wijzigingen naar aanleiding van de persconferentie van 2 november:

 

Coronatoegangsbewijs

Voor een bezoek aan de horecaruimtes, het terras en het gebruik van de toiletten, kleedkamers en de bestuurskamer is een coronatoegangsbewijs verplicht. In samenwerking met onze horeca zal de controle hierop op de volgende manier plaatsvinden:

    • In de hal wordt een QR-scan-zuil geplaatst waarmee je zelf de QR-code van de Corona-Check-App kunt scannen.
    • Als de scanner aangeeft dat toegang is toegestaan, kun je van alle faciliteiten gebruik maken. Bij een negatief resultaat kunnen wij je helaas geen toegang verlenen tot de faciliteiten en kun je alleen gebruikmaken van de golfbaan.

 

Het naleven van de basismaatregelen blijft van belang: was vaak en goed je handen, blijf bij klachten thuis, zorg voor voldoende frisse lucht; dat geldt voor iedereen, ook als je gevaccineerd bent.

 

1,5 meter afstand houden is niet langer een verplichting; wel is er een dringend advies van de overheid om afstand te houden. Het blijft dus verstandig om elkaar de ruimte te geven; laten we dat met elkaar doen.

 

Wij verwachten dat alle golfers op golfpark Exloo deze regels respecteren en meewerken aan het naleven van de maatregelen, alvast bedankt!

Meer informatie vind je op de website van de NGF

Terug naar nieuwsoverzicht