Er is er één jarig, hoera, hoera …..

De pilot verjaardagsfeest voor de jeugd is geslaagd! Bekijk het fotoverslag, onderaan dit bericht.

 

Woensdagmiddag 12 oktober kwamen 14 kinderen vol verwachting naar ons Golfpark. Zoals op een echt verjaardagsfeestje is er gezongen. De taart viel er lekker in en jeugdpro Ronald was een uitstekende gastheer.

 

Het zonnetje werkte mee! De kinderen gingen aan de slag met SNAGGOLF. Kleurige clubs, grote ballen en targets met klittenband. Met het schieten op een levend, bewegend target (Lukas) sloten de kinderen op hole 1 het rondje SNAGGOLF af. Met rode konen en gezonde trek hebben de feestgangers na terugkomst genoten van het lekkers dat Vonny had klaargemaakt.

 

We kunnen terugkijken op een geslaagde middag! Hartelijk dank aan iedereen, die dit feestje mogelijk heeft gemaakt. Vooral en in de eerste plaats de kinderen die zich beschikbaar hebben gesteld voor deze pilot. Nu gaan we kijken hoe we vanaf het voorjaar mogelijkheden kunnen bieden om kinderfeestjes op onze golfbaan te houden, zodat de jeugd kennis maakt met ons Golfpark, onze mensen en natuurlijk de eerste stappen op het pad van de golfsport.

De jeugdcommissie

Terug naar nieuwsoverzicht