Even bijpraten? Meld je aan voor 18 maart.

Nu alle beperkende maatregelen gelukkig achter ons liggen is het weer tijd om elkaar te ontmoeten en bij te praten. Dat kan op verschillende momenten:

 

Op vrijdagavond 18 maart vanaf 19.30 uur organiseert het bestuur een informatie-avond waarbij naast een terugblik op 2021 ook de plannen voor 2022 worden besproken. De gelegenheid om je vragen te stellen en ideeën te opperen. We sluiten de avond af met een gezellige borrel en een leuke pub-quiz. Graag even aanmelden via e-mail bij Anita Hoog, zodat we weten hoeveel personen er aanwezig zijn. Tot 18 maart!

 

Op zondag 20 maart openen we het golfseizoen met een cross country en walking diner. Dat betekent dat er een alternatief parcours wordt uitgezet in de baan, een leuke uitdaging dus om de greens vanaf een andere plaats aan te spelen. Iedereen (ook econ0my- en registratieleden) kan hieraan deelnemen, je speelt met clubgenoten in een flight van vier personen waarbij het vooral om de gezelligheid en plezier in het spel gaat. Deze activiteit is voor leden gratis, voor het walking diner betaal je € 17,50 als lid en €25,- als, registratielid. Inschrijven kanvia Egolf4U/wedstrijden.

Terug naar nieuwsoverzicht