Fotoverslag Exloo Open 2023, terugblik op een prachtige dag!

Afgelopen zondag 16 juli was er eindelijk weer een Exloo Open. De belangstelling voor het toernooi was groot, 55% van de deelnemers was afkomstig van andere golfclubs.

 

Het was een prachtige dag met een volle bezetting in de baan. In totaal 72 deelnemers (44 in de categorie stableford en 28 in de categorie strokeplay) streden om de titel en de mooie prijzen. Dat prijzenpakket was beschikbaar gesteld door 22 ondernemers uit Exloo en omgeving, die zich hiermee als partner aan het Exloo Open verbonden.

 

De baan lag er mooi bij, de weersomstandigheden waren prima en de stevige wind zorgde voor de extra uitdaging en spannende balvluchten. Nadat alle flights binnen waren, werden tijdens de borrel met bittergarnituur, de scores geteld. Hierna volgde de uitreiking van het uitgebreide prijzenpakket. Winnaar van het Exloo Open 2023 in de categorie strokeplay is Frank Boon en in de categorie Stableford Jans Meinds . Na afloop genoten circa 50 personen van een heerlijk buffet en keken we terug op een fantastische dag!

Noteer alvast het weekend van 21 en 22 september voor het Exloo Open 2024!

 

 

Uitslagen:

Strokeplay:  1. Frank Boon –  2. Martin Vos – 3. Tim Remer

Stableford:  1. Jans Meinds – 2. Jan Hoiting – 3. Koosje Zeeders

 

Terug naar nieuwsoverzicht