Terugblik viering 25-jarig jubileum

Wat was het een mooi weekend!! We kijken met heel veel plezier en trots terug op de viering van ons 25-jarig jubileum op 1 en 2 juni. Op zaterdag was er een gezellig feest voor (oud)leden waarbij het jubileumboek ‘de drive van Golfpark Exloo’ werd gepresenteerd. Burgemeester Jan Seton reikte het eerste exemplaar uit aan Guus Haitink, die al vanaf de start van het Golfpark onze greenkeeper (en veel meer dan dat….) is. Ook Jan Bakker, een van de oprichters van het Golfpark, en Jaap Akse, de auteur van het jubileumboek, kregen een exemplaar uitgereikt. Bijzonder is ook dat Jans Honning en André Scholing al 25 jaar lid van onze club zijn, zij kregen van de voorzitter een bos bloemen overhandigd. Er werd getoost met bubbels van onze sponsor Slijterij Muthert, de horeca ging rond met heerlijke hapjes, er was leuke muziek, er werd gedanst en de buut besprak, op humoristische wijze, herkenbare eigenschappen van ‘de golfer’.

 

De volgende dag was het feest voor iedereen met golfspellen, demonstraties en clinics. Op het parkeerterrein was een golffair met informatiestands, verkoop van tweedehands golfartikelen en leuke producten van ondernemers uit de regio, en in het clubhuis was er kunst, gemaakt door leden, te bewonderen. Aan het eind van de middag werden de prijzen voor de golfspellen uitgereikt, was er een spectaculaire veiling van golfmateriaal en werd het antwoord op de prijsvraag van onze sponsor Autobedrijf Misker “hoeveel golfballen liggen er in de kofferbak van de Ford Mustang?” bekend. Eric Blauw is de gelukkige winnaar van het weekend cabrio rijden!

 

RTV-Drenthe kwam langs en maakt een leuke impressie: bekijk het artikel en de opnames.

 

Er zijn veel foto’s gemaakt, die zijn we aan het verzamelen om ze te kunnen delen met iedereen. Hierover binnenkort meer.

Terug naar nieuwsoverzicht