Voorjaarsactiviteiten

Het golfseizoen is weer begonnen…, heerlijk lenteweer, frisgroene fairways en bomen die in bloesem staan…. Ideale omstandigheden om mee te doen aan de leuke, gezellige activiteiten die dit voorjaar georganiseerd worden. Dus zet de volgende data alvast in je agenda en schrijf je in via E-golf4U!

 

Op 27 april is het vlaggetjestoernooi, een traditie op Koningsdag: je krijgt de par van de baan + je handicap aan slagen mee, dus je hebt evenveel kans als je clubgenoten om een hele reeks aan vlaggetjes achter je te laten voordat je slagen op zijn… En het is natuurlijk extra leuk als je die dag bent gekleed in het oranje of rood-wit-blauw!

 

Op 3 mei is het aanhaak-jeugdtoernooi. Neem je vriendje, vriendinnetje, buurjongen, nichtje, klasgenootje, zus of broer mee naar de baan en laat zien hoe leuk golfen is!

 

Op 8 mei is Golfpark Exloo de organisator voor een wedstrijd van de Noordelijke Jeugd Golf Tour. Meer informatie hierover vind je op de website van de NJGT.

 

Op zaterdag 14 en zondag 15 mei worden het matchplaykampioenschap zonder handicapverrekening gespeeld.

 

Op donderdag 26 mei (Hemelvaart) is er weer Vossenjacht. De vos bepaalt de par waartegen je speelt en dat leidt tot verrassende scores!

 

Op de pagina activiteiten lees je meer over deze activiteiten.

Terug naar nieuwsoverzicht