VrijMiGo en VrijMiBo; golfen en borrelen op vrijdagmiddag

Voor iedereen die de week wil afsluiten en/of het weekend wil beginnen met een ontspannen rondje golf… is er een nieuwe ledenactiviteit VrijMiGo; VRIJdagMIddagGOlf.

 

Vanaf 25 maart (met uitzondering van de vrijdagmiddagen waarop al andere activiteiten gepland zijn) kun je hieraan meedoen, we starten vanaf 15.00 uur en we spelen dan 9 holes Noord stableford. We maken er dus geen officiële wedstrijd van; onderlinge resultaten vergelijken en gezellig ‘na-golfen’ doe je natuurlijk bij de VrijMiBo. Inschrijven is dan ook niet nodig.

 

VrijMiBo

Borrelen kan elke vrijdagmiddag maar de laatste vrijdag van de maand ‘holen we de maand uit’ en ‘slaan we het weekend af… ‘.
Iedereen  is dan vanaf 16.00 uur welkom om gezellig met elkaar een drankje te drinken.

Heb je geen zin om te koken dan kun je daarbij ook heerlijke hapjes bestellen, iedere maand met een ander thema. De kosten voor de hapjes zijn €12,50 p.p., graag uiterlijk 1 dag van tevoren doorgeven aan de horeca (0591 769134) als je hieraan wil meedoen.

 

De eerste VrijMiBo is op vrijdag 25 maart en het thema is dan “Swing into Spring“. De horeca zit voor de komende maanden al barstensvol ideeën die ze graag met jullie willen delen, maar ook jullie voorstellen voor een maandthema zijn van harte welkom.

Met “Swing into Spring” hopen we een begin te maken van een gezellig moment met jullie allen dat nog vele malen terug gaat komen.

Voor meer info kun je terecht bij Vonny en Geja van de Horeca!

Terug naar nieuwsoverzicht