Zeer geslaagd: het Net Even Anders Toernooi

Net Even Anders Toernooi….. nou dat kun je wel zeggen!

 

Wat een leuke verrassingen kwamen we onderweg tegen: Hole 1 sla maar eens een driving bal uit een bak water💦de een kwam kletsnat uit de strijd, de ander bleef droog, en weer een ander kreeg de club meters omhoog in plaats van de bal, grote hilariteit op het terras….

 

Of ga met de putter door Hole 16, nou dat valt niet mee! Hole 14; klim op een verhoging en sla dan af, of put in de bunker, nou je kan het zo gek niet bedenken of er was weer een uitdaging, iedereen was laaiend enthousiast en er waren grappige prijzen te winnen. Bijvoorbeeld voor de origineel gekleedste golfer, nou dat was al duidelijk toen er een prachtige Oldtimer aan kwam rijden met een Pink man, zie de foto’s 👍🏻!

 

Natuurlijk waren er prijzen voor de nummers 1, 2 en 3 en ook onverwacht werden er prijzen uitgereikt. Daarna een overheerlijke BBQ met een gezellig achtergrondmuziekje, het was prachtig weer, deze dag kon niet meer kapot, Chapeau voor de organisatie en catering. Verheug me nu al op volgend jaar, we hopen met dubbel zoveel deelnemers!

 

Tineke

 

Terug naar nieuwsoverzicht