Overnachten

Heerlijk een paar dagen ertussenuit! Golfpark Exloo is gelegen op de Hondsrug, een adembenemend natuurgebied van Unesco Global Erfgoed. Een uniek, oeroud gebied gevormd in de ijstijd, waar de prehistorische mens zijn sporen heeft achtergelaten, vol met hunebedden, grafheuvels en urnevelden.

 

Wandelliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Het ene moment sta je midden in een paarse zee vol heide, even later wandel je door oude bossen, om vervolgens te genieten van een kopje koffie op een gezellig Drents brinkplein. Door de vele wandelpaden kun je alle kanten op. Ook is er een uitgebreid fietsnetwerk. Voor toerfiets, e-bike, of mountainbike. Of ga op safari met Eko-tours, breng een bezoek aan Wildlands Emmen of maak een stadswandeling door de historische stad Coevorden. Meer inspiratie vind je in het hondsrug-drenthe-magazine.

 

 

In de directe omgeving van Golfpark Exloo kun je o.a. overnachten in de luxe en comfortabele villa’s van Familieresort Puur Exloo.

 

 

De gemeente Borger-Odoorn ontving in 2010 het internationale Cittaslow keurmerk. Een Cittaslow gemeente kenmerkt zich door een prettige leefomgeving en haar rijke cultuurhistorie. Het Cittaslow keurmerk stimuleert bestuurders, beleidsmakers, instellingen, ondernemers en inwoners om verantwoordelijkheid te nemen voor de ontwikkeling van de gemeente. Bewust omgaan met natuur en milieu is hierbij uitgangspunt. Golfpark Exloo is een van de bedrijven en organisaties die de kernwaarden van Cittaslow onderschrijven en op een positieve manier uitdragen en is sinds 2014 supporter van Cittaslow.