Welcome to the club

Een mooie en gezonde club. Daar hebben we allemaal elke dag plezier van. Om ervoor te zorgen dat dit zo blijft, is het belangrijk dat we regelmatig nieuwe en ook jonge enthousiaste golfers op onze club kunnen verwelkomen. Daarom starten we samen met de NGF en ruim 125 golfclubs de campagne: Welcome to the club.

 

Over Welcome to the club

In de campagne spelen we met de verschillende vooroordelen rondom golf. Aan de hand van de stereotypen gaan we heel Nederland laten zien dat het juist een sport voor een breed publiek is. En natuurlijk hoe mooi en leuk de golfsport is! Daarnaast zullen we er als club voor zorgen dat iedereen die dat wil heel makkelijk kennis kan komen maken met golf. De campagne is de komende jaren onder andere te zien op tv, op social media, in verschillende tijdschriften, online en natuurlijk ook in en om ons clubhuis. Kijk voor meer informatie op golf.nl/welcome

 

Dit doen wij

Ook bij Golfpark Exloo wappert de ‘welcome to the club’ vlag. Voor startende golfers bieden we een golfstartcursus aan van 6 lessen voor €99,-. We organiseren regelmatig open dagen en voor onze nieuwe leden is er iedere 2e zondag van de maand een inloop om nader kennis te maken en ervaringen te delen. In mei zijn we gestart met Rabbit-wedstrijden voor beginnende golfers om hen meer te betrekken bij de clubactiviteiten. Via de jeugdcommissie worden er activiteiten georganiseerd om meer kinderen kennis te laten maken met de golfsport.

 

Wil je helpen?

Dat kan! Zie je nieuwe gezichten? Leuk als je een praatje maakt om te zien of je iets kunt betekenen. Ken je iemand die eens wil rondkijken op de club? Neem diegene gerust mee! Of wijs op het kennismakingsaanbod via probeergolf.nl en golf.nl/golfstart. En deel ook mooie beelden van je golfbelevenissen op je socialmedia-kanalen met #welcometotheclub.