Langste dag… , Laagste prijs…!

Vaker golfen? Word lid van Golfpark Exloo!

 

Golfen in een ontspannen sfeer? Je spel en techniek verbeteren? Andere golfers leren kennen met wie je een ronde kan spelen? Je golfronde afsluiten met een lekker hapje en drankje? Bij Golfpark Exloo kan het allemaal! Overweegt u – misschien al een tijdje – om lid te worden van een golfclub? Of wilt u overstappen naar een laagdrempelige, gezellige club met een aantrekkelijke 18-holes baan?

 

Met de zomeraanbieding: Langste dag, Laagste prijs van Golfpark Exloo maken wij het u wel heel gemakkelijk om dit besluit te nemen… Als u zich vóór 21 juni 2022 aanmeldt als lid/jaarkaarthouder van Golfpark Exloo, dan golft u anderhalf jaar lang (van 1 juli 2022 tot 1 januari 2024) onbeperkt voor maar €999,- (exclusief NGF-bijdrage)*. Geïnteresseerd? U kunt zich direct inschrijven via dit formulier, vermeld dan wel in het opmerkingenveld  “zomeraanbieding”. Vragen? Stuur een e-mail met uw gegevens naar: marketing@golfparkexloo.nl.

 

Golfpark Exloo is een 18-holes golfbaan, toegankelijk én uitdagend voor spelers van alle niveaus  en ons credo is niet voor niets ‘waar golf en gezelligheid samenkomen’. We vinden het belangrijk een laagdrempelige club te zijn waar zowel gastspelers als nieuwe leden zich welkom voelen. Er worden wekelijkse activiteiten georganiseerd voor ieder type speler en jaarlijks zijn er bijzondere activiteiten zoals toernooien en clubdagen.

 

Naast de uitdagende 18-holesbaan hebben we uitstekende oefenfaciliteiten: een deels overdekte, verlichte driving range – met de unieke Golf Challenge – en een putting-green met chipping-area en bunker. In het restaurant  – of op het terras met fraai uitzicht op de baan – kunt u gezellig uw golfronde afsluiten met een hapje en een drankje.  In het clubhuis vindt u kleedkamers met douches, er is een kleine golfshop en u kunt een buggy, trolley en/of golfset huren. Om uw golfspel te verbeteren kun u bij onze pro’s terecht voor privéles, groepslessen en baanlessen.

 

 

* Hierna is het lidmaatschap jaarlijks opzegbaar – betaling in 2 termijnen is mogelijk