Chronogolf als baanreserveringssysteem per 1 juli 2021

Chronogolf, ons nieuwe baanreserveringssysteem

Vanaf 1 juli 2021 stappen wij over op Chronogolf, ons nieuwe baanreserveringssysteem. Het is een erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk systeem, waar steeds meer golfbanen in Nederland gebruik van gaan maken.

 

Leden

Aan alle huidige leden is op 25 juni een e-mail verstuurd met het verzoek om hun Chronogolf-account te activeren. Met dit account log je in op de Chronogolf-website en kan je vanaf 1 juli 2021 een starttijd reserveren. Starttijden tot 1 juli reserveer je nog in tee-time. Heb je al een reservering gemaakt na 1 juli in tee-time, dan wordt deze overgezet naar Chronogolf. Heb je deze e-mail niet ontvangen neem dan contact met ons op via starttijden@golfparkexloo.nl

 

Greenfeespelers

Een starttijd boeken als greenfeespeler gaat zeer eenvoudig via de reserveringswidget: het pop-up-venster ‘boek een starttijd’ onderin de pagina’s van deze website. Je kunt vanaf 1 juli een starttijd boeken in Chronogolf. NB: een reservering voor 18 holes maak je vanaf 9 Zuid.  Wil je gebruik maken van een van onze arrangementen, wijzig dan je spelerstype van greenfeespeler naar greenfee/arr[keuze].

Starttijden tot 1 juli 2021 kun je nog reserveren in tee-time.

Heb je al een reservering gemaakt na 1 juli in tee-time, dan wordt deze overgezet naar Chronogolf

 

Handleiding

Chronogolf heeft een website, een reserveringswidget én een app voor op je telefoon.

We hebben een handleiding gemaakt waarin we de verschillende manieren om te reserveren uitleggen.

Kom je er toch niet uit? Stuur dan een e-mail naar starttijden@golfparkexloo.nl

Terug naar nieuwsoverzicht