Senior Open Golftoernooi 6 t/m 10 september

 

Golfpark Exloo is één van de organisatoren van Het Emslandermeer Senior Open (ESO),  een initiatief met als doel de golfsport voor ouderen meer bekendheid te geven, hen meer speelplezier te verschaffen en toernooien voor hen toegankelijker te maken.

Het toernooi wordt van 6 tot 10 september gespeeld op vier verschillende banen. Naast Golfpark Exloo wordt gespeeld bij Golfclub Westerwolde in Vlagtwedde, Golfclub De Compagnie in Veendam en Golfclub De Semslanden in Gasselternijveen.

 

Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt tijdens de laatste dag op Golfclub De Compagnie een winnaarswedstrijd op de 18 holes baan gespeeld en een wedstrijd voor de lager geplaatsten op een combinatie van 9 holes par 72 en de par 3 baan.

 

De deelnamekosten bedragen voor leden van de clubs waar gespeeld wordt € 130,–.
Voor deelnemers die geen lid van een van de te spelen banen bedragen deze € 150,–

Hierbij zijn inbegrepen de kosten voor het slotdiner op de laatste dag in Veendam en € 10,– voor een nader te bepalen doel
dat we aan het toernooi koppelen. We rekenen erop dat alle deelnemers gebruik maken
van het afsluitend diner, waarmee we gezamenlijk het toernooi gezellig afsluiten.

 

Deelname is mogelijk voor iedereen die op 31 augustus 2021, 50 jaar of ouder is en beschikt over een maximum WHS exact handicap 36,0. Bij het inschrijven is het voor iedereen mogelijk te kiezen tussen de afslagen van Rood of Geel. De keuze geldt dan voor het hele toernooi.

Het organisatieteam heeft het plan opgevat een goed doel aan het toernooi te koppelen. Suggesties daarvoor zijn welkom.

Wij verwachten weer een uitermate gezellig toernooi zoals sommigen van onze club al meerdere malen hebbeb kunnen ervaren.

Meer informatie en het inschrijfformulier vind je op de ESO-website.  Wij hopen uiteraard op veel deelnemers van onze club!

Terug naar nieuwsoverzicht