Terugblik op voorjaarstoernooi

Zondag 21 maart is het voorjaarstoernooi gespeeld. Helaas werkte het weer niet echt mee, met een temperatuur van ongeveer 9 graden was het vrij koud en winderig. Gelukkig bleef het wel droog. De 36 deelnemers werden bij aankomst verwelkomd met koffie of thee met daarbij heerlijke Apfelstrudel. Tijdens de ronde was er na hole 9 een kleine pauze ingelast waar we werden verrast met een heerlijk mosterdsoepje en een wrap met zalm! Aan het eind was er voor iedereen bittergarnituur met een Maallust biertje of een frisje en een bosje narcissen. Al met al weer een goed door het bestuur en de nieuwe horeca-uitbaters georganiseerd en gezellig toernooi.

Winnaar van het toernooi was Harko Naber, Isabelle de Groot -jeugdlid van onze club- wist de 2e plaats te behalen.

Een aantal mensen durfde ‘over de drempel heen te stappen’ en deed voor de eerste keer mee aan een toernooi. De ervaring was dat de spanning als snel wegviel en iedereen na afloop enthousiast was. Een van de deelnemers zei daarover:
” Juist door de vele handicaps, de leeftijdsverschillen en de diversiteit wordt het leuk. Ik hoef de volgende keer niet meer zo lang na te denken om mee te doen, ik hoop dat ik andere mensen, die net als ik over een drempel heen moeten, kan motiveren om mee te doen. “

Terug naar nieuwsoverzicht