Themalessen en vervolg pilot Samen Trainen

Woensdagavond Themalessen

Vanaf 17 april gaan Martin en Karin thematrainingen organiseren op de woensdagavond. De tijden zijn van 19.00 – 20.00 uur en de kosten zijn €15,- p.p. per training. Minimaal aantal deelnemers per training is 4, maximaal aantal deelnemers is 12.

 

Deelnemers kunnen zich per keer inschrijven en betalen (Ideal) in de agenda van de Golfschool. Mocht dit problemen opleveren kan er ook contact worden opgenomen met Karin Jansen.

 

Onderstaand de data en de thema’s die behandeld worden. Leuke bijkomstigheid: De Horeca is op woensdagavond ook geopend voor een hapje en een drankje!

 

17 april Korte ijzers (SW t/m ijzer 8
1 mei Medium ijzers (ijzer 7 t/m 3)
8 mei Hybride / houten
22 mei Driver
29 mei Chippen/pitchen
5 juni Bunker
12 juni Putten

Samen Trainen

De pilot Samen trainen is goed geslaagd. Daarom is besloten om hiermee door te gaan. Tijdens deze trainingen, die worden begeleid door Karin en Martin, gaan we met gevarieerde oefenvormen aan de slag met de thema’s korte spel en swing. De trainingen worden uitgevoerd in twee verschillende handicapgroepen. Een groep Hcp 36 – 54 en een groep Hcp lager dan 36. De groepsgrootte bedraagt 6 – 8 personen.

 

Voor beide groepen zijn de trainingen weer op zondagmorgen om de week van 11.00 tot 12.00 uur, de nieuwe data zijn:

Hcp 36 t/m 54: 12 mei, 26 mei en 16 juni

Hcp 0 t/m 36: 19 mei, 9 juni en 23 juni

 

De kosten zijn €15,- p.p. per training. Deelnemers kunnen zich per keer inschrijven en betalen (Ideal) in de agenda van de Golfschool. Mocht dit problemen opleveren kan er ook contact worden opgenomen met Karin Jansen.

Terug naar nieuwsoverzicht