Topprestaties NGF-teams Golfpark Exloo

De vier teams die namens Golfpark Exloo deelnamen in de NGF voorjaarscompetitie hebben uitstekend gepresteerd. Maar liefst twee teams eindigde als poulewinnaar, een team werd tweede en het vierde team heeft er hard voor gestreden maar werd helaas… laatste.

 

Damesteam senioren 50+

Op 2 mei, tijdens een zonovergoten dag, kwamen de speelsters van Havelte, Semslanden, de Noord-Nederlandse en Martensplek naar Golfpark Exloo om te strijden voor de plaatsen 2, 3, 4, en 5 in de NGF-competitie Senioren 50+.

Het Exloo-team had in de voorgaande wedstrijden al voldoende punten behaald om verzekerd te zijn van de 1e plaats. Dus waren zij in opperbeste stemming en hadden de champagne al koud gezet. Toen de definitieve uitslag bekend was, werd er een rondje polonaise gelopen in het clubhuis, ging de champagnefles open en ontvingen de dames allemaal een prachtige bos rozen.

En in 2025 spelen ze in de hoofdklasse!

 

Herenteam 27 holes

Op zondag 5 mei was het Exloo-herenteam van de NGF-competitie 27 holes, gastheer voor de teams van De Semslanden, Duurswold, De Compagnie en Westerwolde.

Ook dit team had in de voorgaande wedstrijden al zoveel punten behaald dat het vrijwel zeker poulewinnaar was. Een topprestatie waarmee het team van Exloo promoveert naar de 4e klasse!

Bekijk de volledige uitslag in deze poule. 

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht