Viering 25-jarig jubileum op 2 juni

Golfpark Exloo bestaat dit jaar 25 jaar en dat vieren wij graag met zoveel mogelijk (potentiële) golfers!  Op onze mooie locatie aan de Valtherweg 27 B is het op zondag 2 juni vanaf 09.30 uur tot 16.30 uur de hele dag feest. Voor volwassenen én kinderen is er van alles te zien en te doen en iedereen is welkom!

 

Doorlopend programma

Zo is er een Golf Fair met diverse kramen. Golfers bieden hun kunstwerken aan, er worden tweedehands golfmaterialen verkocht, lokale ondernemers verkopen hun producten en diensten en Jumbo Sports verzorgt clubfitting en verkoopt golfkleding. Voor kinderen is er een springkussen, een slagkooi en snaggolf. Iedereen kan met Golf Darts, the Neary en andere golfspellen op speelse wijze ontdekken of golf wat voor hem of haar is. Uiteraard is ook de schaapskudde van Exloo vertegenwoordigd. Tussendoor geniet je van een lekker drankje en hapje of een heerlijke lunch op één van onze terrassen. De dag wordt afgesloten met een spectaculaire veiling van bijzondere golfmaterialen.

 

Demonstraties en activiteiten

Op diverse tijden zijn er demonstraties en activiteiten. Wil jij je swing oefenen of leren putten? Volg één van de golfclinics, verzorgd door onze golfprofessionals. Benieuwd wat je allemaal met een club en een balletje kan doen? Kijk dan je ogen uit tijdens de golfshow. Ben je competitief ingesteld en houd je van een uitdaging? Probeer de golfprofessional te verslaan tijdens Beat the Pro. Vind je golf wel leuk, maar de bal te klein? Maak dan kennis met FootGolf en combineer het beste van golf en voetbal.

 

Kortom; er is voor jong en oud van alles te doen. Dus kom zondag 2 juni met het hele gezin naar Golfpark Exloo!

 

Terug naar nieuwsoverzicht