Verslag van het Net Even Anders Toernooi

Nadat zaterdagavond de voorbereidingen waren getroffen voor het Net even Anders toernooi (en dat is nogal wat!! hiervoor enorme dank aan Wietze Hulshof en Dick Dijk, en de rest van het hulpteam) konden we Zondag starten na de koffie en grote Hilariteit over de prachtigste creaties en outfits van de meer dan 40 deelnemers. Kleurrijke en 30-er jaren outfits passeerden de revue, geweldig, dat alleen al was een prijsje waard, wat ze ook kregen.

 

Op Hole 1 hadden we de afslag met bureaustoel, sla maar eens een golfballetje van een dunne lange stok af met een Driver, nou de meesten sloegen de stok een eind weg, en de bal lag voor hun voeten, veel commentaar en lachbuien op het terras, publiek genoeg, en zo ging je door een parcours van verrassingen…. Waterbak waaruit je moest slaan 🏌️‍♀️💦, Putten in de Bunker, Vanaf een Verhoging afslaan, golfbal Chippen in een Container… Rondom het terras de leukste uitdagingen, zodat het publiek kon genieten.

 

Tussendoor pauze, of doorgaan, de temperatuur liep hoog op, dus hoofd koel houden, gelukkig werkte de softijsmachine op volle toeren, heerlijk ijs, en er stonden kannen met gekoeld water klaar. Toen iedereen binnen was , werden tijdens de fantastische, uitgebreide BBQ ( bedankt Vonny en haar team) de uitslagen bekend gemaakt. Maar de beste kreeg niks, wel de eer, de prijzen kreeg je voor vele andere redenen, dus Net Even Anders🤣 het was weer een groot succes. Namens de organisatie van het Net even Anders Toernooi🎊🎉⛳️🎉🎊Tot volgend jaar.

 

Op deze pagina een aantal foto’s, via deze link kunnen jullie alle foto’s bekijken en downloaden.

Tineke Huizing

Terug naar nieuwsoverzicht