Piramide

Piramide 2023-2024 - Wedstrijd 09

Op 1 oktober is de piramide seizoen 2023-2024 gestart.  Bovenstaande afbeelding geeft de huidige stand in de piramide weer.

 

Bij aanvang van de piramide worden de posities op basis van loting bepaald. Op deze pagina vind je een totaaloverzicht waar je kunt zien hoe de piramide zich ontwikkelde.

 

Bekijk de volledige uitslag van de meest recente wedstrijd van dit seizoen.

 

Hoe werkt de PIRAMIDE

De PIRAMIDE is de competitie die tijdens de winterperiode gespeeld wordt. Het is een -enigszins aangepaste-  vorm van matchplay*. De wedstrijden starten in september en vinden afwisselend op zaterdag- en zondagmiddag plaats tot april. Naar verwachting worden er 26 wedstrijden gespeeld. Je kan op ieder moment nog instromen, dan begin je onderaan in de piramide. Er is geen verplichting om iedere wedstrijd mee te spelen, aanmelden kan via e-golf4U, tot vrijdagavond 21.00 uur.

 

* Als je meespeelt, wordt de telling vanzelf duidelijk, maar wat is het effect van de uitslag op de ranking in de piramide… een veelgestelde vraag waarop je hier een antwoord kunt lezen!

 


Seizoen 2022-2023

Op 25 maart 2023 werd de laatste piramide van het winterseizoen 2022-2023 gespeeld.  De einduitslag is als volgt:

  1. Henk Grooten
  2. Rein Smedinga
  3. Ben van de Broek

Daarnaast waren er prijzen voor de best geklasseerde dame: Ans van Wijk, de steady topper, de beste clubspelers en de doorzetters. Bekijk het totaaloverzicht van alle prijswinnaars (met foto’s )en alle wedstrijddata met bijzonderheden